Velkommen

Placering og værtsfamilie!

Hej alle sammen!

Den 25. februar fik jeg det langt ventede opkald fra min organisation, Explorius, der sagde, at jeg havde fået en placering. Jeg skal bo i staten Minnesota, i byen Farmington med ca. 10.000 indbyggere, og byen er cirka 30 minutter fra statens hovedstad St. Paul. Jeg skal gå på Farmington high school med cirka 2000+ elever. Skolen er er virkelig stor, og næsten ny. Den har et ton af forskellige sportsaktiviteter at tilbyde. Jeg skal bo hos The Sarborn family, og de er SÅ søde. Familien består af værtsmor, Candace, værtsfar, Daniel, værtsøster, Annabelle på 15 og 3 værtsbrødre, Hayden, Grayson og Jaxson, på forholdvis 12, 10 og 6! Familien har en hund, kat, hest og en slange. Ja, en slange!!

Jeg er familiens første udvekslingsstudent, og vi er alle sammen virkelige spændte. Har skrevet rigtig meget med min værtsmor og søster. Familien bruger meget tid i Wisconsin med deres familie. Hun fortalte om alle mulige aktiviter, de elsker at lave, når de er i WI som fx. svømning, sejlsport, skiløb, fiskeri, camping, 4 wheeling, kano. Vi skriver sammen næsten hver dag! Jeg kan ikke forstille mig en bedre værtsfamilie, og glæder mig så ubeskrivelig meget!

Jeg er så taknemmelig for, at mine forældre har givet mig den her oplevelse, og så taknemmelig for at min værtsfamilie vil havde mig boende i de næste 10 måneder!

-Signe

 

High school Hostfamily

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen