På gensyn

New York

Hej alle sammen!

Søndag:
Den første dag i New York startede med morgenmad i lobbyen, og derefter et møde, Adapting to America, hvor vi skulle hører om regler og den amerikanske kultur! Vi var i alt 91 elever, så vi blev delt op i 2 grupper. Vi blev derefter samlet op, af to store busser, som kørte os til Manhattan! Vi starte ud med frokost i Grand Central Terminal, hvor vi derefter mødte vores guide, som var en real New Yorker. Vi så bla. Times square, 5th avenue, Central Park, Empire State Building og Rockerfeller Center. Bagefter fik vi hele 3 timer i New York, som vi kunne bruge på shopping, sightseeing whatever! Vi valgte, at gå op op i Rockerfeller Center, som havde en fantastisk udsigt over New York!

Mandag:
Mandag startede på samme både, men den dag så vi Lower Manhatten, som bla. var Brooklyn, hvor den berømte Brooklyn Bridge også var! Derefter så vi World Trade Center, 9/11 Memorial, China Town og Little Italy! Derefter endnu 3 timers shopping i New York!

Tirsdag:
Tirsdag var den sidste dag i New York. Vi blev kørt til Manhattan og hvor vi blev sat af ved en Grocery Store, og skulle handle ind til en frokost i Central Park! Vi kunne gå hen til Central park, og tilbragte nogle timer der. Vi kunne spille forskellige boldspil og vejret var perfekt!

Onsdag:
Endelig kom dagen hvor vi alle skulle rejse ud til vores familier, rundt omkring i landet! Vi blev delt op i hold, alt efter hvornår vores fly lettede! Jeg var på en af de sene hold, så jeg behøvede ikke at stresse! Vi var måske omkring de 7-8 mennesker i bussen til lufthavnen, hvor der var en pige fra Norge, Lisa, som skulle til samme by som jeg selv.

Alt i alt en super hyggelig og sjov tur, som aldrig vil blive gemt!!

-Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På gensyn